Rulada cu banane

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 4 Apr 2010 | 6682 vizualizari

 

bucatar mama soacra

 

INGREDIENTE

  • pt crema:
  • - o budinca de ciocolata
  • - 500 ml lapte
  • - 3 liguri zahar
  • - 2 banane
  • pt blat:
  • - 6 oua
  • - 6 linguri de zahar tos
  • - 6 linguri de faina
  • - un pliculet zahar vanilat
  • - un pliculet praf de copt
  • pt decor:
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu banane:

Blatul: se bat albusurile spuma tare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina amestecata cu un praf de copt. Se coace in tava tapetata cu hirtie.

Crema: se fierbe budinca conform instructiunilor de pe plic

Peste blat se pune crema, apoi cele doua banane, se ruleaza si pe deasupra ornam cu frisca si se da la rece pana in momentul servirii.

TIPS-URI

1

pt ca rularea sa fie perfecta se umezeste un prosop si se ruleaza blatul pe el, se lasa o ora dupa care punem crema

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu banane" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Krem a la Krem