Rulada de carne cu sunca si felii de branza Delaco

de mirela0911 in Porc, 29 Ian 2017 | 11896 vizualizari

 

Fie ca se serveste calda, fie rece, este foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 ou
  • sare
  • piper dupa gust
  • 2 lg pesmet
  • 2 catei de usturoi
  • 6 felii de sunca
  • 6 felii branza topita Delaco
  • masline negre
  • ardei gras rosu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne cu sunca si felii de branza Delaco:

Intr-un vas, se amesteca carnea tocata cu oul, pesmetul, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza bine, apoi se ia carnea si se pune pe o bucata de hartie de copt. Se intinde cu ajutorul mainilor sau al sucitorului sub forma de dreptunghi. 

Se asaza peste carne, feliile de sunca, iar deasupra, se pun feliile de branza. Se presara masline negre feliate si ardei gras rosu taiat cubulete. Cu ajutorul hartiei de copt, se ruleaza carnea pe lungime, apoi se asaza in tava tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptorul preincalzit la 190 de grade C, pana se rumeneste frumos deasupra si este facuta. Se taie putin din ea si se gusta. Daca este gata, se poate scoate din cuptor.

Se poate servi atat ca aperitiv, cat si ca fel principal, alaturi de ganitura preferata! 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Carnea tocata se poate prepara dupa propria reteta de chiftele.

2

Cat este calda, se taie destul de greu in sensul ca, nu va avea un aspect la fel ca atunci cand este rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu sunca si felii de branza Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet in sos vanatoresc