Rulada de cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2012 | 10517 vizualizari

 

Se prepara foarte usor si este delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de cascaval (300 gr)
  • pasta Pesto
  • 2 ardei rosii
  • masline verzi cu ardei
  • cascaval feliat (2-3 bucati)
  • branza topita (2-3 bucati)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval:

Cascavalul se lasa la topit intr-un vas cu apa clocotita.

Dupa ce  s-a topit si la interior, scoatem ambalajul din vasul cu apa si-l golim intr-o punga marisoara.

Cat e inca fierbinte incercam sa formam o foaie,modeland cu palmele cascavalul.

Dupa ce l-am intins, ungem intreaga suprafata a cascavalului cu pasta pesto. Apoi, dupa preferinta, asezam restul ingredientelor,adica umplutura ruladei.

La final rulam cascavalul si il dam la rece pana a doua zi.

Atat!

POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

PASTA PESTO POATE FI INLOCUITA CU PASTA DE ARDEI SAU PASTA DE TOMATE, DUPA PREFERINTA.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]