Super arata .
Mai o singura data am luat mango si deatunci nu am mai luat ,nu stiu cum se alege ,ce criterii trebuie sa indeplineasca un mango copt?dupa ce il recunoastem?
Ana, eu aleg in general mango care are coaja fina, frumoasa, intinsa (nu lovita sau care pare a fi vechi, zbarcit), iar culoarea de rosu-portocaliu. Fructul era chiar foarte tare cand l-am cumparat, dar l-am tinut intr-o punga de hartie in bucatarie vreo 2 zile si s-a mai copt. La fel fac si cu avocado
Intr-adevar, sosul e o minunatie. Pana acum n-am folosit mango in salate sarate, pentru ca noua ne place simplu Si eu tot asa ca tine il "coc", acasa, dupa ce am cumparat odata de la magazin unul care era superb pe dinafara si putrezit pe interior.
Brandusa, eu sosul am inceput sa il folosesc si la alte salate, mai schimb cate un pic, pentru ca imi place foarte mult ce-a iesit despre mango, eu l-am folosit de vreo 2 ori in salate sarate, dar mai mult ca sa incerc ceva nou. E chiar ok.
o sa fac cu siguranta... mie-mi place foarte mult mango si cred ca este printre putinele fructe pe care le-as accepta in mancarea mea daca e, o sa-l coc si eu ca voi
Adinuta, da ceva de mancare ai mai facut?
Si mie mi s-a facut azi o declaratie de dragoste, tot in cifre"Mamiii, te iubesc pana la 102, ba nu, pana la 110!"
Mersi pentru metraj, Adinuta, te-ai gandit la mine, stii ca m-am nascut intr-o zi de 14!
Dany, sa stii ca am fost o super putoare! Am avut gripa si-am stat in pat si am bolit am mai intrat din cand in cand pe site sa las cate un comentariu. Dar in rest, am cam dormit de la ceaiuri, miere cu ghimbir si pastile El a facut de papa Or sa apara curand si retele: am facut ieri ceva bunut, azi iar, numai sa am timp sa postez. Si, normal ca ma gandesc mereu la tine in ce luna esti nascuta?