Salata de conopida

de Swanheart in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2009 | 48707 vizualizari

COMENTARII (18)

Oana 1

10.10.2009, 21:44

Maine fac si eu, ce pofta am! Cum faci sosul de usturoi? sau e cumparat? am de la heintz, o fi bun? sau pisez usturoiul in maioneza?

Swanheart 1

10.10.2009, 22:24

Cel pe care il folosesc eu e din comert, dar se poate folosi si usturoi.

rivka 1

10.10.2009, 23:15

super , ai pus-o ...

Oana 1

11.10.2009, 00:16

Super, maine e pe lista! O sa pun si niste marar

Bunica 1

11.10.2009, 11:41

Mie nu-mi place conopida ,dar aceasta este o reteta interesanta . Parca m-as incumeta sa incerc.

Swanheart 1

12.10.2009, 12:06

Gina, te referi la un mixer obisnuit, sau la un mixer vertical? Eu am incercat sa fac maioneza cu mixerul vertical, am pus vreo 200 ml ulei (asa cum scria in reteta), insa mi s-a taiat, n-a semanat defel cu maioneza ce mi-a iesit mie acolo... Ma tenteaza si pe mine maioneza asta cu ou intreg, insa nu am inteles exact cum se procedeaza...

Swanheart 1

12.10.2009, 19:47

Mersi, Rodica! Data viitoare voi incerca aceasta reteta de maioneza. Sper sa imi iasa... Data trecuta cand am incercat, s-a amestecat oul cu uleiul, si a iesit ceva...necomestibil, si care nu avea aspect de maioneza, oricum.

Bunica 1

13.10.2009, 21:34

Are dreptate Rodica. Daca pui o lingurita de mustar , nu se taie maioneza. Eu nu pun oul intreg de la inceput , dar pun albusul in timp ce mixez.

Swanheart 1

18.10.2009, 12:04

Vai, am facut salata asta joi seara, si mi-a iesit necomestibila. Nu stiu ce s-a intamplat, pe langa faptul ca am pus foarte multa sare si efectiv nu s-a mai putut manca... De regula imi iese delicioasa, si chiar oameni care nu mananca de obicei conopida mi-au sa le spun cum o fac, ca e foarte buna... Chiar nu stiu de ce nu a fost asa gustoasa de data asta, mai ales ca am facut totul ca de obicei...

Swanheart 1

05.11.2009, 13:23

Anca, nu se adauga albusul crud, pentru ca iti ramane un albus fiert (galbenusul il bagi in maioneza).

Swanheart 1

19.11.2009, 11:58

Ma bucur ca v-a placut! Am si eu o conopida, si cred ca o fac salata (pane am mancat deja prea multa).

elena1988 1

04.03.2011, 09:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu carne tocata