Salata de somon crud si castraveti

de Cristi Roman in Somon, 9 Mai 2011 | 9701 vizualizari

COMENTARII (32)

alldaycooking 1

09.05.2011, 07:41

Foarte interesanta reteta!

Ina 1

09.05.2011, 08:43

Ah, ca buna o fi

mamaieelena 1

09.05.2011, 09:03

deosebit de bun si apetisant

divainbucatarie 1

09.05.2011, 09:05

lia maria 1

09.05.2011, 09:07

ce bunaciune

RuxyRux 1

09.05.2011, 10:03

Arata senzational...eu peste crud nu servesc insa sigur am sa o probez cu somon afumat, sper ca nu ai nimic impotriva

Lau 1

09.05.2011, 10:07

arata super

PapaBun 1

09.05.2011, 10:12

@alldaycooking - multumesc mult
@cristiana_dana - da, sincer si mie imi pllace cum arata . multumesc mult!
@Ina - pai sa o incerci, a vezi ce buna e , multumesc!
@mamaiaelena - multumesc mult de tot
@divainbucatarie - multumesc mult de tot
@lia - , multumesc!
@RuxyRux - ce sa am impotriva . , doar ca somonul afumat are deja un gust puternic infuzat in el, asa ca vei avea la final in cazul tau o salata cu un gust diferit fata de cea cu somon crud.
@sufletista - multumesc mult !

RuxyRux 1

09.05.2011, 10:13

atunci tras putin la gratar imi permiti?

PapaBun 1

09.05.2011, 10:29

De ce nu ai curaj si nu mergi pe mana mea ? Adica sa incerci asa, sa vezi cum se "gateste" somonul, nu vei avea deloc senzatia ca mananci carne cruda.

Mitinita 1

09.05.2011, 10:43

m-a dus gandul direct la sashimi

aziz 1

09.05.2011, 10:54

mai arata bine dar eu ...nu pap peste mai mult decit tonul din cutie in olei de masline ,l-e mai fac alor mei pe gratar dar greu ma impac si cu mirosul

Corinuta 1

09.05.2011, 11:00

buna tre sa fie!

Cris2711 1

09.05.2011, 11:10

o senzatie culinara de exceptie

MIUTA 1

09.05.2011, 11:29

mihaelaM 1

09.05.2011, 11:41

mmmmmmmmm cat de bine arata si nu mai zic de gust

Sylvia 1

09.05.2011, 11:48

Tare intersanta reteta, trebuie sa iti urmez sfatul si sa merg si eu pe ghimbir proaspat , il prefer mereu pe cel pudra mi se pare mai subtil in arome si mai omogen ca si textura aromatica dar o sa merg pe mana ta .

MotanLaOale 1

09.05.2011, 12:03

PapaBun 1

09.05.2011, 12:23

@Sylvia - da, chiar te rog sa folosesti ghimbir proaspat, cumpara o bucata mica, taie cat ai nevoie, curata-l de coaja, toaca-l marunt (ca pe usturoi), lasa-l sa stea liber 3-4 minute, apoi foloseste-l la ce ai nevoie.
Da, praful e mai subtil, insa la genul asta de salata merge din plin o aroma putin mai "nesubtila"

gaby_duceag 1

09.05.2011, 12:24

Ce mai faci, Cristi?
mancare?

PapaBun 1

09.05.2011, 13:57

Da da, mancare .

gaby_duceag 1

09.05.2011, 14:05

hai sa-ti dau ceva fain
sh-apoi sa fac si io ceva trebusoara)ca numa' muzica si hlizeala am prestat azi
http://www.youtube.com/watch?v=MkFQHScyti0&feature=related

La Ancuta 1

09.05.2011, 15:23

foarte interesanta reteta. Eu m-as risca sa incerc

adry88 1

09.05.2011, 15:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin de peste