Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Panacris in Salate, 12 Iul 2013 | 11881 vizualizari
Panacris 1
Danakarin, și eu fost scpeticăinițial, dar, culmea, chiar au gust de scrum și foc deschis, chiar dacă se coc sub capac!
d_madisor 1
Te rog spune-mi cum cureti vasul dupa pt ca raman niste pete negre pe care nu le pot scoate nici cu pasta speciala de la zeptter
Bună d_madisor, am curățat vasul cu pasta specială de la Zepter și un burete mai dur Trebuie să freci cu multă încredere, dar atenție, poate ai dat focul prea tare de s-a ars vasul
Krystyan Trendy 1
foarte gustoasa
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 07:11
ieri la 07:49
de laura_n 7
ieri la 07:12
pe 22.09 la 09:35
pe 19.09 la 15:51
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
3 voturi
Rocsi
rodicamaria 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
abstract01 1
Spiridus 1
Ana_Maria_P 1
Tcc 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!