Sarmale coapte in dovleac

de ANCA in Mancaruri cu carne, 8 Oct 2009 | 19823 vizualizari

COMENTARII (33)

ANCA 1

03.06.2010, 12:21

mersi, merita experimentat macar o data

kukibella 1

29.03.2011, 13:51

deliciosss

jolygina 1

29.03.2011, 15:14

Lau 1

29.03.2011, 16:24

ExploraCuisine 1

29.03.2011, 17:23

Wow, la dovleac nu m-am gandit pana acum sa pun sarmale in el, super idee

matilda 1

29.03.2011, 21:27

n-am mancat niciodata fierte in dovleac,cred ca sant bune,voi incerca si eu

deyutzky 1

30.03.2011, 00:23

foarte interesanta ideea

ANCA 1

02.04.2011, 16:10

multumesc merita incercata macar o data!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta si ou