Sarmale cu varza acra

de Miha in Pui, 28 Dec 2009 | 7098 vizualizari

COMENTARII (8)

liana_geicu 1

28.12.2009, 12:04

Ce bunatate!

Nicolae 1

30.12.2009, 16:39

sa mai faci...

Miha 1

30.12.2009, 19:40

Mai fac Nicolae, mai fac...Numa sa-mi vina cheful de treaba.

gaby_duceag 1

30.12.2009, 20:31

.vorbeam cu o prietena pe mess(asta luni)si cica..azi nu fac nimic,fac maine,marti a zis ca face miercuri,azi a zis ca maine,da' daca n-are chef nu face nik.eu am fct chiftelute cu maioneza,ciuperci cu maioneza,tortul cu 3feluri de cioco,krem a krem si maine fac ciorba .harnicutza,nu?(m-am dat mare,m-am dat,nah)))da' si cand nu fac nik

Bucataras 1

30.12.2009, 21:02

mai, chiftelutele cu maioneza sint de fapt un fel de salata cu chiftelute, ceapa frecata in otet, cartofi fierti si maioneza?

gaby_duceag 1

30.12.2009, 21:44

bucataras,eu fierb ceapa taiata pestisor(cam 1kg)in apa cu otet,zahar,sare,foi de dafin,aprox 15min(o pun cand colocoteste)i amestec cu chiftelute mici si maioneza.n-am pus niciodata cartofi.unele bucatarese doar oparesc ceapa,altele chiar o calesc usor apoi o amesteca cu otet si restu'...cate bordeie..

rivka 1

30.12.2009, 22:08

gaby cum faci cipercile cu maioneza, ciuperci din borcan, maioneza iaurt sau smantana si usturoi?

gaby_duceag 1

31.12.2009, 08:13

rivka,io-s fata din muntiasa ca vara gasca masculina aduna ciuperci de pe dealuri:hribi,galbiori,vinetele,etc...le fierb si le bag in pungute la congelator.nu am pus smantana si iaurt,dar uite ca acum o sa le fac asa.eu pun ceapa tocata marunt calita 5min in ulei cu putina apa,apoi pun ciupercile tocate si mai calesc putin,racesc,scurg,pun maioneza,usturoi si patrunjel verde si bineinteles sare dupa gust.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu urechi de lemn