Sarmale de post din varză oparită în borş

de ionix in Mancaruri de post, 5 Oct 2010 | 15031 vizualizari

COMENTARII (22)

Miha 1

05.10.2010, 17:01

Da si mie una!

rivka 1

05.10.2010, 17:30

bune!
ce fain e vasul ala
de unde il ai , e de lut nu?

ionix 1

05.10.2010, 17:39

@Miha... tie ti-as da o mie, numa' sa te ingras

@Rivka.. mersic il am de la matusica mea din Falticeni, mama Roxanei si daaaaaa, este de lut... sarmale mai bune ca-n vasul asta n-o sa vezi hehehe mie-mi place sa le las mai mult, sa se rumeneasca un pic...

gaby_duceag 1

05.10.2010, 17:40

inca si cu mamaliga??cum sa nu vin?cum sa refuz?nu se poa'

ionix 1

05.10.2010, 17:43

@Gaby... ai si auzit cum te-am invitat??? woah, comunicam telepatic

ionix 1

05.10.2010, 17:51

@Gaby... ps: mamaliga este fierbinte... vezi cum ies aburii din ea?

ela 1

05.10.2010, 18:15

harnicuta fata asta

ionix 1

05.10.2010, 18:22

@Ela... eh, ma chinuie talentul... nu vezi cum mi-au iesit sarmalele??? foaaaaaarte inegale

ela 1

05.10.2010, 18:26

lasa ca nu conteaza aspectul,ci gustul

ionix 1

05.10.2010, 18:29

asa zic si eu dar daca-s urate rau, sotul meu nu se atinge de mancare

Bucataras Medi 1

05.10.2010, 18:45

mai ionixule mai tinut de vorba cu balta si pescuitul tau si am ratat bunatate de sarmale.........ce bune ,in vas roman.............vreau............

ionix 1

05.10.2010, 19:01

mai bine mai tarziu decat niciodata

kamy 1

05.10.2010, 19:14

imi plac sarmalele cu orice umpluturadar cu soia nu am mancat

diaconta 1

05.10.2010, 19:17

egale,inegale ...mie-mi plac

burdulea56 1

05.10.2010, 19:23

Si eu vreau.

Rocsi 1

05.10.2010, 20:43

stii k ador sarmalele de post da?dci vreau mai ales si in vas de lut...delicioaseeeeee

madi_marin 1

05.10.2010, 20:57

mamaa.....bune tare.... si imi place si vasul..... o sa fac si eu pentru duminica, printre musafiri sunt si 2 vegetarieni....si trebuie sa le fac special daca pt ceilalti fac cu carne.....ca asa-i frumos.....

La Ancuta 1

05.10.2010, 21:28

Vreau si eu, ca tare frumoase sunt.

ionix 1

06.10.2010, 14:42

multumesc mult pt furci si aprecieri... va pup

Sylvia 1

06.10.2010, 14:57

Nu le-as putea refuza vreoadata superba realizare si prezentare ; complimente bucataresei

ionix 1

06.10.2010, 15:12

multumesc, Sylvia!

elena1988 1

13.03.2011, 12:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de post