Sarmale din carne de pui in foi de dragavei

de katty in Pui, 25 Apr 2020 | 3314 vizualizari

COMENTARII (18)

RODIMUR 1

25.04.2020, 20:23

Arată excelent! Dar te rog să ne spui ce înseamnă ”dragavei” și ”sfandoc”... Sunt niște regionalisme pe care nu le cunosc și sunt curioasă...

oanapl 1

25.04.2020, 20:24

Ce bine arată! Nici eu nu am auzit de dragavei.

Constelatialeu 1

25.04.2020, 20:26

Dragavei nu e acelasi lucru cu stevia sau ma insel ?

katty 1

25.04.2020, 20:27

Rodica dragaveiul este acelasi lucru cu stevia, poate o stii sub numele asta, iar sfandocul este ceva asemanator cu cimbru ca miros si se foloseste la noi in Oltenia la caltabosi, sarmale.

RODIMUR 1

25.04.2020, 20:35

Mulțumesc, Katty! Sună frumos cuvântul ”dragavei”...!

MotanLaOale 1

25.04.2020, 20:47

Tabita _ 1

25.04.2020, 21:16

N-am mai mancat. Dar par gustoase.

Gherca Daniela 1

25.04.2020, 23:24

mihaelar63 1

26.04.2020, 00:48

Foarte bune !!! Foarte light !!!

mihaelar63 1

26.04.2020, 00:56

Ai mai folosit sfandoc si nu m-am lasat pana nu i-am dat de capat [ data trecuta }. Este unul si acelasi lucru cu schinduful

deyutzky 1

26.04.2020, 07:01

Ce bine arata!

vasimur 1

26.04.2020, 09:04

mirela0911 1

26.04.2020, 12:09

Eu cu dragaveiul/leurda inca nu am facut cunostinta, asa ca incerc la tine!

laura_n 1

26.04.2020, 12:27

Dar ce pofta imi faci

Ksenya 1

27.04.2020, 10:12

Interesante ingrediente!

Rocsi 1

27.04.2020, 18:52

dantes 1

06.05.2020, 08:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in frunze de tei