Sarmale in oala de lut pregatite in cuptor vechi pe lemne

de Ksenya in Mancaruri cu carne, 24 Sep 2018 | 7455 vizualizari

COMENTARII (16)

vasimur 1

24.09.2018, 19:32

simona72 1

24.09.2018, 19:44

Wooow! Mai mult decat perfecte! Incerc sa-mi imaginez gustul si inghit in sec Ce sa zic? Felicitari celor care mai au inca astfel de cuptoare! Cat despre sarmale...de obicei nu-mi plac mancarururile grase, dar la aceasta reteta consider ca, grasimea este esentiala. Fara putina grasime sarmalele nu au gust, desigur, este parerea mea... Perfecte cu carne in amestec si grasime de pasaret de casa. Bravo!!

RODIMUR 1

24.09.2018, 20:11

Bune sarmale...!

MotanLaOale 1

24.09.2018, 20:27

bune bune

Catalina L 1

24.09.2018, 20:35

excelente, ce pofta mi-ai facut

Rahela Velicu 1

24.09.2018, 21:26

Ce bine arata!

Gherca Daniela 1

24.09.2018, 21:48

super!

Adi 1

24.09.2018, 21:53

Bune!

Lau 1

24.09.2018, 21:58

Cele mai bune

miki_a 1

25.09.2018, 05:49

Nimic nu se compară cu gustul dulce și mirosul plăcut al bucatelor pregatite în cuptorul vechi cu lemne! Cele mai bune sarmale...

mihaelar63 1

25.09.2018, 11:39

Mult as vrea sa gust si eu din aceste sarmale!!! Asa imi plac si mie.utin coapte !!! Bravo Ksenya

Ksenya 1

25.09.2018, 15:03

Ma bucur ca v-a placut si ati poposit pe la mine !

mirela0911 1

26.09.2018, 08:47

Wow! Ce bunatate de sarmale ne-ai adus!

dantes 1

26.09.2018, 10:03

Bune!

Rocsi 1

26.09.2018, 19:38

Cu siguranta au un gust aparte! Bravo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale despuiate pe pat de mamaliga