Savarine

de silvi0ara in Prajituri, 29 Mai 2010 | 6189 vizualizari

COMENTARII (17)

gaby_duceag 1

29.05.2010, 21:24

ce tare-mi plac ! super.

Rocsi 1

29.05.2010, 21:29

ce bune sunt

ana 1

29.05.2010, 22:19

imi plac micutele savarine!

Dana Cristea - pusikmea 1

29.05.2010, 22:27

si mie

Bunica 1

29.05.2010, 22:39

Savarineeeee! Vreau si eu !

nadina73 1

29.05.2010, 23:35

ce bine arata super 5 furcu mari

madi_marin 1

30.05.2010, 08:57

ce frumusele sunt, ca de buneeee.....sigur...si insiropate mult imi plac la nebunie.....

matzadan 1

30.05.2010, 10:26

savarinele sant gata atunci cand se inegresc capacele se scot din forma si se rade capacul(fata),se insiropeaza in siropul fierbinte si se aseaza pe o tava si se lasa la racit .in loc de jeleu puteti folosi dulceata

silvi0ara 1

30.05.2010, 11:00

Poate fi si cum zici tu matzadan,dar mine nu imi plac arse.Si daca le insiropezi fierbinti nu se sfarama?Eu asa am preluat reteta si toata lumea a fost incantata de final.

ela 1

30.05.2010, 11:58

ce imi plac.... vreau si eu macar una

Sidy 1

30.05.2010, 16:27

Si eu as fi incantata Silvye daca as mai ajunge la o bucatica !
Ai de la mine * * * * * furculite

mena29 1

30.05.2010, 20:19

arata super,cinci fusculite si vreau si eu o savarina

Roxana 1

30.05.2010, 20:58

silvi0ara 1

30.05.2010, 22:09

Va servesc pe toate cu cea mai mare placere.Abia am invatat sa le fac,data viitoare fac cantitate dubla.

Ramonaky 1

31.05.2010, 17:04

Ce-as manca si eu una arata super,felicitari 5 furci de la mine

janet 1

02.06.2010, 12:51

sint minunate!Mie imi plac bine insiropate!

matzadan 1

02.06.2010, 22:32

pai tocmai partea arsa se da prin razatoare si se insiropeaza si mai bine ,in sirop trebuie sa le lasi putin, fiind fierbinte absoarbe mai repede si arata ca un burete si le asezi intr o tava cu partea pe care au fost rase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de lamaie