Smantanita

de Miha in Dulciuri, 30 Apr 2009 | 63210 vizualizari

COMENTARII (28)

Oana 1

30.04.2009, 23:22

Miha, mai ai multeee?
Pe-asta as vrea s-o incerc si eu! imi plac prajiturile cu foi

Miha 1

30.04.2009, 23:45

Mai am...mai am...

Maine plec in vacanta,dar luni revin cu forte proaspete...

Bucataras 1

30.04.2009, 23:54

Unde pleci? Ma Miha, nu e voie cu avatar din timpul liceului

Miha 1

01.05.2009, 00:05

Plec pe aici pe aproape,la Sucevita!

Parol ca n-am ramas repetenta si e actuala poza...

ccris_ccris 1

01.05.2009, 00:45

Miha, pe cat de tinerica esti, pe atat de delicioase arata prajiturile tale!
Vacanta placuta!

Miha 1

01.05.2009, 00:55

Multumesc Cris!

Nu-s tinerica mey...is doar o baba camuflata in spatele ochelarilor...

Miha 1

03.05.2009, 19:12

Ruxa,intinzi cat de subtire poti aluatul.Eu il intind direct pe fundul tavii,ca sa intind cat mai bine.Creste destul de mult in timpul coptului.

elena1988 1

04.03.2011, 17:18

Cris2711 1

02.05.2011, 21:02

pe mine nu ma mai uimesti de mult,

danakarin 1

02.02.2013, 21:22

Foarte frumoase!

danakarin 1

02.02.2013, 21:26

Ce faci cu prajiturile? Le iei in vacanta? Mai bine mi le-ai trimite mie!

iqphantom 1

03.02.2013, 09:35

suna tare bine

miremirc 1

03.02.2013, 12:12

Am si eu reteta in caietul vechi al mamei mele, dar se numeste Prajitura inghetata.... Se topeste in gura de buna ce este !

Bya Ralu 1

03.02.2013, 12:29

yammy

Toamna07 1

03.02.2013, 13:22

Maine, a mea esti!

iry-gabriela 1

03.02.2013, 14:22

Anett 1

08.02.2013, 13:38

Arata suuuper!

Miha 1

08.02.2013, 14:21

multumesc

laura_n 1

19.05.2013, 17:22

ce bine arata! o bagam la favorite ca sa o furam pt cate o ocazie )

GJ203702390 1

19.05.2013, 17:51

arata super bine dar nu-i prea putina crema pt 3 foi? [as vrea s-o fac maine dar mi-e neclar cu ,crema ami ajunge pt foi?

jolygina 1

19.05.2013, 20:23

ce pufoase par foile ,arata super

babi5 1

19.05.2013, 21:00

Bunaaaaaaaaaaaa!! facemm

Miha 1

19.05.2013, 22:21

GJ, reteta e mai veche, intre timp am mai imbatranit si eu si detalii nu prea-mi amintesc Foile sunt destul de mici, 20/30 cm si sunt numai 2 straturi de crema. Deasupra este glazura. Eu zic ca e suficient, dar daca tu vrei cu mai multa crema, poti mari cantitatile.

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 07:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert covrigi cu ciocolata