Snitel din parizer cu cartofi natur si branza

de Patricia Iordache in Mancaruri cu carne, 23 Iul 2013 | 10072 vizualizari

COMENTARII (35)

Patricia Iordache 1

23.07.2013, 23:40

Geanina, nici eu nu consum mezeluri dar asa, la 100 ani, merge sa incerci.

Patricia Iordache 1

23.07.2013, 23:40

Bya...

Patricia Iordache 1

23.07.2013, 23:41

Andreea, ma bucur ca ti-am amintit de vremurile cand erai acasa.

- Andreea - 1

23.07.2013, 23:58

mihaelar63 1

24.07.2013, 00:17

Chiar imi amintesc de copilarie snitelele de parizer
Parizerul era 8 lei / kg.Si eu credeam ca nu am tinere de minte

Patricia Iordache 1

24.07.2013, 09:00

Mihaela...eu nu mai stiu cat era kg. ca eram micuta dar tare mi-a placut acum cand am facut aceste snitele.

Reteta-Video 1

24.07.2013, 10:25

Vai, ce pofta mi-ai facut! Mi-am adus aminte cand imi facea mama..., ce bine era!

COSTEO 1

24.07.2013, 18:01

Super bun si gustos!

Patricia Iordache 1

24.07.2013, 18:34

Ina...ma bucur ca ti-am amintit!

Patricia Iordache 1

24.07.2013, 18:34

Costeo...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carnati afumati