Snitele de porc, marinate cu mustar si ardei iute

de mihaelar63 in Porc, 1 Apr 2020 | 5639 vizualizari

 

 Imi place schimbarea si asezonarea diferita la preparate. De aceasta data am facut snitele din cotlet de porc marinate cu mustar si ardei iute.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii frumoase cotlet de porc
  • 2 linguri mustar
  • 2 lingurite pasta de ardei iute-productie proprie
  • 2 oua
  • 2 linguri varf cu faina alba
  • 6 linguri lapte
  • 1/2 praf copt
  • piper negru macinat
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • salata verde, rosii pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc, marinate cu mustar si ardei iute:

  1. Feliile de cotlet se bat cu batatorul de snitele pentru  a obtine  felii subtiri .
  2. Se ung feliile de carne pe ambele parti cu mustar si ardei iuti tocati .
  3. Tot pe ambele parti, carnea se sareaza si se pipareaza .
  4. Lasati carnea sa se odihneasca la rece minimum 30 minute .
  5. Puteti pregati astfel carnea chiar si cu o zi inainte cu conditia sa o pastrati la rece .
  6. Se bat ouale cu lapte , sare si apoi se incorporeaza  2 linguri  de faina alba si praful de copt .
  7. Recent am descoperit trucul cu praf de copt .Imi plac nemaipomenit snitelele moi si pufoase care se topesc in gura .
  8. Bucatile de cotlet marinate  se trec prin faina alba ,amestecul cu ou si se prajesc in ulei incins .
  9. Scoteti snitelele pe servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .
  10. Snitelele se pot servi calde  alaturi de garnitura preferata sau doar cu legume crude . Sunt gustoase chiar si dupa ce s-au racit .

                     Pofta Buna !!!!

TIPS-URI

1

Recent am descoperit trucul cu praf de copt. Se aduga putin praf de copt in compozitia cu oua, lapte si faina in care se scalda snitelele inainte de prajire. Imi plac nemaipomenit snitelele moi si pufoase care se topesc in gura.

2

Scoteti snitelele pe servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .

3

Snitelele se pot servi calde alaturi de garnitura preferata sau doar cu legume crude . Sunt gustoase chiar si dupa ce s-au racit .

4

Mi-au fost pe plac dupa ce s-au racit putin . Calde parca se simtea prea puternic gust de acrisor , dat de mustar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc, marinate cu mustar si ardei iute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet