Spaghetti cu sos picant de vitel

de Miha in Spaghete, 11 Aug 2009 | 6129 vizualizari

COMENTARII (4)

Miha 1

02.10.2009, 14:51

Alex,sunt sortimente de paste,care intr-adevar nu se clatesc.Dar cred ca depinde de reteta si ingrediente.Desi la noi nu prea am gasit paste care sa nu se lipeasca. Si in afara de amidon ce se mai elimina prin clatirea cu apa rece?

rivka 1

02.10.2009, 15:27

hehehe ai dreptate miha , am vazut si eu postarea de mult dar am zis ca nu zis nimic ma abtin ca este pana la urma un site de retete, , nu de discutii aiurea in contradictoriu mai ales cu cei care vin posteaza aiurea si nu dau nici o reteta sau argument de bun simtz .
m-am gandit eu ca deaia le dai prin apa rece sa nu se lipeasca, f bine faci , am vazut eu si la italience get begetttt care fac pastele acasa cum le spala prin apa rece inainte sa le arunce in farfurie , unele paste care apoi se gatesc in continuare in unt sau ce stiu eu (ca mie personal nu-mi plac pastele de nici o culoare si mancarea italiana in general nu imi place deloc) nu se spala...dar sa zici numai asa ca e obicei prost...hai sa fim seriosi.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ton si rosii