Spanac in sos bechamel

de LUK in Mancaruri de legume, 12 Apr 2011 | 7703 vizualizari

COMENTARII (14)

kamy 1

12.04.2011, 23:24

esti totala am dat buzna sa vad ce reteta de spanac sa mai schimb si eu saraca bunica facea bechamelul si nu stia cum ii zice imi place de nu mai pot spanacul da sa nu te mai chinui pui spanacul direct peste faina prajita,amesteci si dupa aia pui lapte cat e nevoie nu face cocoloase da nici bechamel nu-i mai zice

horia 1

12.04.2011, 23:34

arata bestial.mi-ai facut pofta.

deyutzky 1

12.04.2011, 23:59

mamaieelena 1

13.04.2011, 07:12

kukibella 1

13.04.2011, 08:06

Lau 1

13.04.2011, 10:16

bunnnn

mihaelaM 1

13.04.2011, 10:58

pap si spanac poate ma fac cu muschi si puternica ca popey

Cris2711 1

13.04.2011, 19:04

Florina servesc si eu

LUK 1

14.04.2011, 16:30

Multumesc bucatarasilor

LUK 1

14.04.2011, 16:32

Kamy..stii de ce nu pun spanacul direct peste faina?daca fac prima data sosul asta ca o budinca imi dau seama de la inceput ce cantitate va iesi...si va fi cat de consistent vreau din start..apoi dupa ce pun spanacul nu mai sunt probleme

kamy 1

14.04.2011, 18:36

da stiu ce zici si eu il faceam asa si am avut surpriza sa fie prea mult ...beschamel ptr cant de spanac pe cand asa pui cat lapte doresti dar face fiecare cum e obisnuit si cum crede ca-i mai bine spanacul e super bun indiferent de metoda in care se face

LUK 1

14.04.2011, 22:26

ai dreptate kamy

adry88 1

26.05.2011, 16:43

gaby_gabytza 1

26.05.2011, 16:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]