Springerle

de ANNA_46 in Dulciuri, 18 Dec 2012 | 4092 vizualizari

COMENTARII (34)

Panacris 1

18.12.2012, 23:05

ANNA_46 1

18.12.2012, 23:06

Multumesc frumos Panacris

Panacris 1

18.12.2012, 23:07

Arta curata, aceste minunatii de fursecuri!

ANNA_46 1

18.12.2012, 23:18

Multumesc

Corinuta 1

19.12.2012, 09:49

foarte frumoase!

jolygina 1

19.12.2012, 09:58

foarte frumoase

La Ancuta 1

19.12.2012, 10:11

ce frumoase sunt

MIUTA 1

19.12.2012, 10:44

Suuuuuper frumoase

ANNA_46 1

19.12.2012, 11:50

Corina Jolygina multumesc frumos

ANNA_46 1

19.12.2012, 11:51

La Ancuta Miuta mersi frumos

Bya Ralu 1

19.12.2012, 12:16

Satisfyyourcravings 1

19.12.2012, 12:35

Super!

diaconta 1

19.12.2012, 12:38

ce forme frumoase

adry88 1

19.12.2012, 12:44

super frumoase si bune

Rocsi 1

19.12.2012, 12:48

Bunica 1

19.12.2012, 13:35

Forte interesant modul de preparare. Cand sunt coapte sunt tari sau fragede

MonaMimi 1

19.12.2012, 14:01

Mihaela11_jo 1

19.12.2012, 17:12

Foarte frumoase

Sim0na 1

19.12.2012, 18:58

cat de frumoase sunt...

MotanLaOale 1

19.12.2012, 20:00

Lau 1

19.12.2012, 20:14

faini

mirela0911 1

19.12.2012, 21:10

foarte frumoase!

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:09

Bya Satisfyyourcravings multumesc frumos

ANNA_46 1

20.12.2012, 16:10

Multumesc frumos Dia si mie imi plac mult formele , ma bucur ca le-am gasit prin piete

RuxyRux 1

20.12.2012, 16:10

O minunatie ai pregatit aici...chiar ceva deosebit si inedit! Felicitari draga mea ANNA!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu gem de prune