Suberek cu branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 42891 vizualizari

COMENTARII (44)

MotanLaOale 1

17.01.2011, 08:48

bune bune .............trebuie sa fac si eu

divainbucatarie 1

17.01.2011, 09:12

ce bune... imi trimiti si mie una pt micul dejun?

RuxyRux 1

17.01.2011, 09:19

Motan...chiar merita

RuxyRux 1

17.01.2011, 09:20

Diva draga mea...cu una nu te saturi...iti trimit mai muuulte

mamaieelena 1

17.01.2011, 10:04

bune ,gustoase, aratoase

MIUTA 1

17.01.2011, 12:33

Wauuu bune,bune

elena1988 1

17.01.2011, 18:07

mena29 1

17.01.2011, 21:22

mai ai si ptr. mine?

RuxyRux 1

17.01.2011, 21:24

Mamaie multumesc
Miuta...grozave multumesc
Elena...mai am sa stii
mena...si daca nu mai am pun si fac pentru tine pe data

mena29 1

17.01.2011, 21:35

O scumpa ca intotdeauna

RuxyRux 1

17.01.2011, 21:36

iubita mea Mena

moonrise 1

22.02.2011, 16:22

porc, ou si ulei de masline?????? ingrozitor!!!!

RuxyRux 1

22.02.2011, 17:29

porc, ou si ulei de masline??????

Cred ca ai gresit adresa
Care porc? Care ou? si...care ulei de masline?

Lau 1

22.02.2011, 17:34

RuxyRux 1

22.02.2011, 17:39

Multumesc sufletista vad ca ai incredere ca nu au porc, ou si ulei de masline

Panacris 1

21.03.2013, 07:59

O bunatate!

RuxyRux 1

17.04.2013, 09:02

Panacris...multumesc!

melaniapop 1

09.12.2015, 16:05

la acest aluat nu trebuie drojdie ?

RuxyRux 1

09.12.2015, 16:23

Melania, nu e nevoie...sunt si retete cu drojdie dar la aceasta nu se pune, desi daca vrei sa pui nu vad unde ar fi problema

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]