Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Cristi Roman in Fructe de mare, 28 Ian 2012 | 5159 vizualizari
Cristi Roman 1
fie, pentru tine, Dia, fac o exceptie, si te pup si-n privat
Mitinita 1
dia,asa ca-mi dai mie portia ta..,si eu dau primul piept generos de pui pe care il vad pe aici
diaconta 1
off ce m-am emotionat oare cum ar putea fi emoticon_care_viseaza
Miti,dau,da' piept am si eu si destul de ...generos
esti satula vad,nu ma apuc eu acuma sa tai puiul in bucatele
Brindusa 1
icre de scoici? n-am auzit de asa ceva. Mersi Cristi pt informatie.
danakarin 1
Foarte ingenios. Eu am crezut ca partea rosie se arunca la Schickele St. Jacques .
Sidy 1
Ceva foarte finut Dar de icre de scoici...chiar ca n-am auzit sau vazut... Oricum ce ai pregatit tu aici e de milioaneeee
Va multumesc mult .
Lau 1
superb arata
Multumesc .
naomy 1
superba prezentare ,intradevar ceva eschisito ( cum sp spanioli) felicitari pt reteta .
Multumesc mult, Naomy.
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 15:33
la 12:01
pe 30.05 la 16:01
pe 30.05 la 15:03
pe 30.05 la 10:53
5 comentarii
3 comentarii
7 voturi
4 voturi
RODIMUR
Bucataras
MotanLaOale
Denissa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!