Supa crema de ciuperci cu gorgonzola

de Strawberries thoughts in Supe, 28 Oct 2013 | 6214 vizualizari

 

Yumm

 

INGREDIENTE

  • 500 g Champignon
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa
  • apa
  • 10 g unt
  • 70 ml smantana pt gatit
  • 2 lg crema de branza
  • 50 g gorgonzola
  • iaurt
  • sare
  • nucsoara
  • coriandru
  • piper alb
  • patrunjel (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ciuperci cu gorgonzola:

Se spala ciupercile foarte bine. Se toaca cubulete. Cartofii se curata, se spala se toc cubulete si se pun la fiert impreuna cu ceapa si ciupercile.

Cand s-au fiert, se strecoara supa ( NU aruncati zeama obtinuta), se paseaza legumele fierte (cu un mixer vertical, daca aveti, daca nu puteti proceda ca mine si sa le dati prin robot) si se adauga treptat apa in care au fiert (puneti dupa preferinta, depinde cat de groasa doriti sa aveti supa).

Se pune supa crema obtinuta intr-o oala si se da la foc mic. Se adauga smantana, untul, gorgonzola si crema de branza. Se amesteca pana acestea se incorporeaza.

Se condimenteaza dupa gust. Nucsoara si coriandrul se pun dupa ce am  oprit focul.

Se serveste cu o lingura de iaurt si presarat patrunjel proaspat deasupra.

Enjoy :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de galbiori