Supa japoneza cu vita si taietei soba

de Sylvia in Pui, 11 Oct 2013 | 8885 vizualizari

COMENTARII (14)

Corinuta 1

11.10.2013, 23:24

ce fain arata!

Bunica 1

11.10.2013, 23:34

Ce buna trebuie sa fie!

Cris2711 1

11.10.2013, 23:36

Sylvia 1

11.10.2013, 23:39

ce bineeee ca nu dormiti

Sylvia 1

11.10.2013, 23:39

buan si iute Buni dar merge perfect cu frigul de afara

MotanLaOale 1

11.10.2013, 23:47

mamaieelena 1

12.10.2013, 00:21

delicioasa supa ai facut si arata super bine

Bucataras 1

12.10.2013, 06:49

cit de bine arata. si in china am mincat supe tot in genul asta si mi-au placut mult

babi5 1

12.10.2013, 09:44

Panacris 1

12.10.2013, 10:10

Interesant! Întrebare: tăieții soba sunt din făină de orez, cu ce fel de arome???

Lavinia 1

12.10.2013, 14:01

Grozava

Sylvia 1

12.10.2013, 17:39

Ma bucur ca va place reteta sa o testati cand aveti ocazia ,e altceva ....si sunt binevenite schimbarile

Sylvia 1

12.10.2013, 17:40

Bucataras si eu imi doresc sa ajung o data in China si in Japonia ...sper sa si reusesc, eu am mancat la restaurante bune japoneze si chinezesti la Paris, despre bucataria japoneza chiar nu stiam mult dar sunt in expansiune de documentare mi-am comandat niste carti si o sa testez mai multe retete

Sylvia 1

12.10.2013, 17:45

Panacris taieteii soba sunt alaturi de taieteii uden si ramen cei mai consumati in Japonia? Taietei soba sunt taietei din faina neagra de sarrasin/hrisca sau grau negru cu apa, sunt de culori diferite de la negru maiintens la gri in functie de tratarea graului. Se pregatesc lasandu-i in apa clocotita 5 minute is sunt f buni si sanatosi. Taieteii de orez de care zici tu sunt f buni si ei si mai sunt taieti de soia, transparenti atunci cand sunt pusi in apa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]