Tacos

de Cantboilanegg in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2011 | 15578 vizualizari

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

17.03.2011, 00:28

bun,bun

asubana 1

17.03.2011, 00:46

adasev12 1

17.03.2011, 01:35

lamureste-ma si pe mine...ce e tacos? adica foile,...eu nu am mai vazut...suna cumva a spaniola???

aziz 1

17.03.2011, 07:47

tacos=Mexic ada ,numai ca in imaginea de sus vedem doar chips-uri si abia la mod de pregatire umplutura

nina46 1

17.03.2011, 08:26

reteta nu e completa ! ce faci cu carnea aia dupa prajire ? si ce sunt foile de tacos / de unde /

MotanLaOale 1

17.03.2011, 08:32

Cantboilanegg 1

17.03.2011, 09:10

@nina46: Acum am modificat reteta, multumesc pentru atentionare! Foile tacos se umplu cu amestecul de carne tocata, se presara cascaval, se adauga rosii sau ce alte legume dorim! Foile Tacos le gaseam in Plus la o vreme, mai nou insa nu le-am mai gasit nicaieri

aziz 1

17.03.2011, 10:27

ei acum mai vii de acasa

kamy 1

17.03.2011, 10:34

Lau 1

17.03.2011, 13:20

bun bun

LUK 1

17.03.2011, 18:05

super

elena1988 1

18.03.2011, 21:05

bunnnn

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tacos cu guacamole și creveți - Gustarea rapidă și delicioasă