Tarhon in otet - pentru iarna si nu numai

de alinutzika in Conserve, 19 Iul 2011 | 12623 vizualizari

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

19.07.2011, 16:37

Lau 1

19.07.2011, 16:45

mihaelaM 1

19.07.2011, 17:06

nu am pus niciodata,de fiecare data am luat din mag la pliculete si folosesc foarte rar

RuxyRux 1

19.07.2011, 19:59

Si eu pun an de an...nu ratez caci tare mult imi place

ionela2682 1

19.07.2011, 20:04

Interesant...

silvae 1

21.07.2011, 00:39

si eu pun in fiecare an, dar pun si sare si obligator otet de bistrita.. daca tai tarhonul marunt nu e bun, isi pierde din gust fff mult, nu as recomanda asa ceva.

aziz 1

21.07.2011, 08:53

chiar ma intrebam intr-o zi cum as putea sa-l conserv ,parca uscat nu ma mai atrage asa tare ,multumesc de pont

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]