Tarta cu branza picanta si ceapa verde

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2014 | 37755 vizualizari

COMENTARII (29)

reisnaor_2006 1

01.07.2014, 19:51

delicioasa

Corinuta 1

01.07.2014, 19:57

Ce bine suna! Si ce rumena e!

MOKUSKA 1

01.07.2014, 20:12

Am toate ingredientele e minunată rețeta

Dya Daniela Andrei 1

01.07.2014, 20:14

Perfecta!

gaby_duceag 1

01.07.2014, 20:25

miiiiinunata!!!

diaconta 1

01.07.2014, 20:31

o fi tare buna

simona72 1

01.07.2014, 20:38

Multumesc dragelor!!!

Oana 1

01.07.2014, 20:46

Ce deliciu!!

robert_b 1

01.07.2014, 20:58

un deliciu!

Merisor 1

01.07.2014, 21:00

Super! imi si inchipui gustul!

- Andreea - 1

01.07.2014, 21:03

mirela0911 1

01.07.2014, 21:06

Buna! si eu am tot tarta in cuptor!

Alina26 1

01.07.2014, 21:10

ce minunatie ai facut!!!
la fav!!!

simona72 1

01.07.2014, 21:14

Multumesc dragilor!!

Constelatialeu 1

01.07.2014, 21:19

Imi place cum arata,dar n-as avea pentru cine s-o pregatesc..

gaby_duceag 1

01.07.2014, 21:43

eu o s-o fac, maine, poimaine, dar ia zi-mi tu simonico...ce aluat e ala? io-n...metropola)) asta, nu gasesc asa ceva. sa fac aluat dospit sau sa pun aluat de foietaj?

simona72 1

01.07.2014, 21:50

Aluat de foietaj...asta e cam la fel, dar muuuult mai subtire...merge si cu aluat dospit, dar sa-l intinzi bine sa iasa subtirel...

alilianaa 1

01.07.2014, 22:15

uite pe asta o trec la favorite sa o fac si eu..

Rocsi 1

01.07.2014, 22:44

Arata bine!

babi5 1

01.07.2014, 23:00

Bya Ralu 1

02.07.2014, 06:06

mamaieelena 1

02.07.2014, 09:48

gaby_duceag 1

02.07.2014, 10:21

Simo, cred ca dospit o sa fac, ca cel de foietaj "la fund") nu se prea coace.

simona72 1

02.07.2014, 10:36

Al naibii fund

anca_rm 1

02.07.2014, 13:40

ce rapid , trebuie sa incerc ca mi-e plin frigiderul de branza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă Dobrogeană