Tarta cu sparanghel si somon fumé

de Dulceatadetrandafiri in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2011 | 9192 vizualizari

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

27.05.2011, 13:37

buna buna

deyutzky 1

27.05.2011, 13:44

Lau 1

27.05.2011, 13:45

buna

LicutaMarin 1

27.05.2011, 14:11

cand e vorba de peste...sunt prima...

divainbucatarie 1

27.05.2011, 14:16

Rocsi 1

27.05.2011, 14:21

gaby_duceag 1

27.05.2011, 14:57

place

La Ancuta 1

27.05.2011, 15:10

ce bine arata

Dya Daniela Andrei 1

27.05.2011, 15:44

mamaieelena 1

27.05.2011, 16:35

arata super bine

adry88 1

27.05.2011, 17:10

Mihaela11_jo 1

27.05.2011, 20:54

Ina 1

27.05.2011, 22:01

LUK 1

27.05.2011, 22:42

ionela2682 1

28.05.2011, 20:57

kiki 1

28.05.2011, 22:12

nina46 1

18.12.2011, 13:13

nu ai spus ce fel de aluat folosesti ?

Dulceatadetrandafiri 1

13.03.2012, 11:30

Pe blogul personal scrisesem trimiterea catre o alta reteta pentru reteta aluatului, asa ca imi cer scuze ca aici a lipsit aceasta informatie. Revin, sper nu prea tarziu, cu reteta:


Pentru aluat ai nevoie de:

350-400 gr faina (eu imi masor la inceput 400 dar nu o pun niciodata pe toata)
8-10 linguri de apa rece
200 gr unt rece
putina sare

Se amesteca toate ingredientele. La inceput arata ca niste cocoloase care nu se vor lega in veci dar dupa 2 minute de framantat ar trebui sa iti iasa un " biloi" care se deslipeste de pe marginea vasului. Apa sa o pui putin cate putin iar faina sa nu o pui chiar toata de la inceput, mai lasi nitica alaturi ca sa poti sa ajustezi din ochi consistenta aluatului. Framanti cat mai putin, cu buricele degetelor; secretul unui aluat reusit de tarta - adica unul fraged si putin nisipos - este acela de a-l feri de caldura. Pui folie alimentara deasupra si o dai la frigider vreo 40 de minute. Cu cat sta mai mult la rece, cu atat va fi mai fraged.

Pupici!

Krystyan Trendy 1

18.05.2014, 12:34

interesanta reteta!

Panacris 1

12.11.2014, 08:26

Xandrinne 1

30.11.2014, 21:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Torta Pasqualina