Tartine cu branza proaspata Delaco si boia de ardei

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2013 | 3155 vizualizari

 

Am pregatit o crema de branza cu boia de ardei numai buna pentru un mic dejun.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet branza proaspata Delaco
  • 3 linguri smantana
  • 1 ceapa mica taiata marunt
  • sare
  • 1 lingura boia de ardei
  • paine prajita pentru tartine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu branza proaspata Delaco si boia de ardei:

Am pus branza intr-un bol impreuna cu smantana, ceapa si boiaua de ardei, am amestecat pana am obtinut o crema omogena. Am condimentat cu sare, dupa gust.

Am taiat cateva felii de paine, le-am prajit si cu ajutorul unui pahar mic am decupat forme pentru tartine. 

Cu ajutorul unei lingurite am pus branza pe fiecare cerc de paine. Simplu si gustos!

 

TIPS-URI

1

se poate folosi boia dulce sau iute, fiecare dupa preferinte

2

daca vi se pare gustul de boia prea pronuntat, mai puteti adauga putina smantana sau branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu branza proaspata Delaco si boia de ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

mena29 1

07.03.2013, 12:08

07.03.2013, 10:30

Eu sunt o pofticioasa, nu ma abtin de la nimic, daaar, cu masura...Ca masura e buna-n toat, nu?
Asta-i regula de baza!

Anett 1

07.03.2013, 12:47

Arata super!

Rocsi 1

08.03.2013, 20:48

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu dovlecel si cascaval