Tartine cu icre de crap și hering

de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2012 | 5717 vizualizari

COMENTARII (10)

Lau 1

03.04.2012, 15:38

Bunica 1

03.04.2012, 15:50

Nu exista ora din zi in care sa refuz icrele Ca sa scapi de sare, inainte de a le pregati pune deasupra lor o felie de paine inmuiata in apa sau lapte, tine cam 10-15 min.

DinDragostePentruGatit 1

03.04.2012, 16:00

Multumesc, Bunica! Am sa incerc. Eu am ajuns sa le spal apoi sa le storc bine in tifon steril.

Bya Ralu 1

03.04.2012, 17:10

super bune

oana_pisicutza16 1

03.04.2012, 17:57

foarte bune

jolygina 1

03.04.2012, 18:57

imi place

iry-gabriela 1

03.04.2012, 21:11

Sim0na 1

03.04.2012, 21:46

Faina combinatie!!

mamaieelena 1

04.04.2012, 21:27

buneeeee

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 10:34

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]