Tiramisu Raffaello este propunerea noastră pentru un desert absolut delicios, aromat, cremos și foarte ușor de făcut. Pentru acest Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă, am folosit următoarele ingrediente: pișcoturi, lapte, mascarpone, smântână lichidă, lapte condensat.
Cum se prepara acest Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă:
Pregătește la îndemână o tavă de yena pentru montarea desertului.
Într-un bol mare, pune brânza mascarpone, smântâna lichidă și mixează bine până se omogenizează și compoziția devine pufoasă. Încorporează laptele condensat. Gustă din cremă și, dacă vrei să fie mai dulce, poți adăuga zahăr pudră.
Mărunțește bomboanele cu nucă de cocos și pune-le în cremă, apoi amestecă. Oprește câteva bomboane pentru decor.
Trece pișcoturile prin lapte și așază-le în strat egal. Pune jumătate din cremă peste pișcoturi și nivelează frumos. Așază alt strat de pișcoturi insiropate și pune restul de cremă. Nivelează din nou frumos și presară fulgi de cocos.
Pune Tiramisu la frigider pentru minim câteva ore, ideal peste noapte. Înainte de servire, decorează cu bomboanele păstrate.
Servește o porție rece din cel mai bun și aromat Tiramisu.
Încearcă și rețeta de Tiramisu cu fistic sau varianta de Tiramisu la pahar.
Îți recomandăm și rețeta de Ruladă Tiramisu, un desert excelent.