Toba

de Miha in Mezel de casa, 13 Dec 2009 | 20849 vizualizari

COMENTARII (4)

adry88 1

04.06.2011, 10:35

da nu e aceeasi?

Nicolae 1

20.12.2012, 08:42

...fara plamini,ficat,,,se pune carne de la capul porcului se poate adauga si muschi dupa placere ,se ferbe capul pina se desface oasele de pe carne....limba nu se desface niciodata ....dupa afumare se pune din nou la presara ca sa nu prinda aer altfel nu sta timp mai indelungat...

NicoNicolass 1

29.06.2014, 17:51

Interesant
Ar fi fost bn daca avea si cateva poze asa ca un mic ajutor pt cei incepatori
Ms

babi5 1

18.12.2014, 07:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastramă din mușchiuleț de porc