Tocanita ardeleneasca cu ciuperci si carnati

de mihaelar63 in Porc, 26 Ian 2010 | 13606 vizualizari

COMENTARII (8)

madi_marin 1

26.01.2010, 13:44

imi ploua in gura , nu alta.... mai ales carnatii afumati sunt nebunie.....

Adinacarla 1

26.01.2010, 20:34

wow nu vrei sa ma infiezi...imi place tot ce gatesti...super felicitari

Bunica 1

26.01.2010, 20:35

Faci ce faci si mai faci o mancare cu carnati, Cu ce ne ploua in gura sa vezi inundatii peste Romania

Teo 1

26.01.2010, 23:35

asa e Bunico,ce pofta ne face MIHAELA!

mihaelar63 1

27.01.2010, 00:14

dupa cum am spus e sezonul carnatilor , parca toata lumea s-a inteles sa vina in vizita cu cate 1m de carnat , si eu credeti-ma nu-i pot refuza

mihaelar63 1

27.01.2010, 00:16

adinacarla te iau de suflet , eu fac supe si tu dulciuri , ce zici ?

Bunica 1

27.01.2010, 15:51

La voi se aduc carnatii in loc de flori ?

mihaelar63 1

27.01.2010, 16:16

cand se taie porcul se duce la rude sau apropiati ,, proaspata '' adica , sorici , ureche [ daca este ], cartabos , carnat , carne si sangerete cine face . regula nescrisa e sa-i platesti cu aceiasi moneda .de exemplu Andrei a fost la revelion la un coleg la tara ,bineinteles ca i-am pus in traista [ straita ],acum a venit Ionut la noi nu cu mana goala ci cu carnat afumat uscat , vin si jinars de prune .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana cu pulpa de porc si ciuperci