Tocanita cu ceapa,ardei rosu,ciuperci si aripioare

de Constelatialeu in Pui, 12 Sep 2013 | 16213 vizualizari

 

Iubesc toamna pentru ca are multe culori care se combina foarte frumos intr-o tocana.....PS.De fapt eu iubesc toate anotimpurile...

 

INGREDIENTE

  • 9 aripioare de pui
  • 200 g ciuperci champignon mai micute
  • 7 cepe
  • 9 ardei rosii (gen capia dar mai mici)
  • 1 lingura knorr 10 legume
  • 2 linguri pasta de tomate
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ceapa,ardei rosu,ciuperci si aripioare:

Mai intai pregatim aripioarele, le curatam, spalam si le punem la prajit in ulei. Cand sunt gata le scoatem din cratita. Separat curatam ceapa si o taiem solzisori, ardeiul julien, iar ciupercile in doua.T oate acestea le punem in cratita in care am prajit carnea si lasam sa se inabuse, cand a inceput sa se inmoaie adaugam lingura de knorr si o ceasca cu apa si dam cratita la cuptor pentru 30 minute. Scoatem cratita dupa 30 minute, adaugam pasta de tomate si aripioarele, mai turnam 1/2 ceasca de apa si bagam din nou la cuptor pentru 10-15 minute, cat sa se intrepatrunda aromele.

Se scoate din cuptor si se adauga marar tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ceapa,ardei rosu,ciuperci si aripioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ardei copti