Tocanita de cartofi cu kaizer si carne de pui

de CameliaR in Pui, 28 Aug 2016 | 8748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg de cartofi
  • 1 ardei gras
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • kaizer
  • 4 copanele
  • sare si piper dupa gust
  • 3 foi de dafin
  • boia
  • pasta de tomate
  • leustean sau patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu kaizer si carne de pui:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem bucati potrivite. Curatam ardeiul, il spalam si il taiem in cubulete. Curatam ceapa si o taiem pestisori iar morcovii in rondele. Feliile de kaizer le taiem in bucati potrivite. Punem intr-o tigaie putin ulei. Adaugam ardeiul, ceapa, morcovii si bucatile de kaizer.  Le calim pana se inmoaie. Punem putin piper si o lingurita de boia. Amestecam. Adaugam cartofii si amestecam. Turnam apa calda cat sa acopere cartofii. Lasam la foc mediu pana cand cartofii sunt fierti. Adaugam si cele 3 foi de dafin. Intre timp prajim cele 4 copanele. Le scoatem  pe servetele absorbante. Spre final punem pasta de tomate in tocanita. Tocam leusteanul si il punem in tocanita. Amestecam. Adaugam si cele 4 copanele. Stigem focul si punem capacul. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu kaizer si carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti fierti in suc de rosii.