Ton la gratar cu legume si spanac in aburi

de Sylvia in Ton, 9 Feb 2015 | 5976 vizualizari

COMENTARII (20)

Merisor 1

09.02.2015, 10:46

Ce przentare frumoasa! Si ce papa bun!

simona72 1

09.02.2015, 10:49

Un preparat demn de un chef!

MotanLaOale 1

09.02.2015, 11:03

frumos arata

Ela68 1

09.02.2015, 11:04

o bunatate

anca_rm 1

09.02.2015, 11:09

ce bine arata si ce sanatoasa mancarica ne-ai adus

reisnaor_2006 1

09.02.2015, 12:00

o bunatate

dantes 1

09.02.2015, 12:17

Foarte bun!

Cris2711 1

09.02.2015, 12:20

Marca Sylviasuper arata

mirela0911 1

09.02.2015, 12:40

Ce bunatate!

Bya Ralu 1

09.02.2015, 13:21

Ce bunătate

mihaelar63 1

09.02.2015, 13:51

Delicios , sanatos si deosebit

Andra_Constantinescu 1

09.02.2015, 13:53

laura_n 1

09.02.2015, 14:50

splendid! si sanatos!

kukibella 1

09.02.2015, 15:32

Bunica 1

09.02.2015, 16:03

Dacă e somon garnitura nu mai contează!

Sylvia 1

09.02.2015, 16:38

Ma bucur ca va place , se poate face cu orice alt peste eu as zice ca un salau ar fi si mai bun . Si este chiar simplu de facut asta imi place la reteta asta

MOKUSKA 1

09.02.2015, 19:58

Ce bunătate ai făcut

Rocsi 1

09.02.2015, 20:53

Chiar daca nu servesc asa ceva, imi place enorm cu ai aranjat totul

reisnaor_2006 1

29.03.2015, 18:11

Zebra 1

20.11.2015, 23:45

Am si eu o intrebare,anume, daca tonul e( sau ar trebui sa fie ,asa cum rezulta din titlu) preparat la gratar,atunci de ce se pune in tigaie si se prajeste? Preparat pe gratar e mai sanatos! Zebra.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta Ton la gratar, un deliciu servit cu cartofi gatiti la friteuza cu aer cald