Tort cu zmeură,ciocolată şi şampanie

de diaconta in Torturi, 22 Feb 2015 | 7971 vizualizari

COMENTARII (74)

gaby_duceag 1

22.02.2015, 19:06

plus ca la alea oglinda tortul tre sa fie perfect,
alea ies ok daca-s creme cu gelatina, drepte, ce nu se "indoaie")

simona72 1

22.02.2015, 19:11

Am inteles tu, dar eu tot vreau sa incerc si vreau o reteta...

diaconta 1

22.02.2015, 19:14

Mdeci ) hai Gaby ca nu esti varza la ornat,doar ai alt stil.
Eu topesc ciocolata pe baie de aburi si adaug lapte (laptele ii da un luciu mai frumos decat frisca),o las sa fie suficient de curgatoare dar nici prea moale ca altfel nu se incheaga.
Eventual adaug si o lingura de miere de albine,
O amestec pana se raceste usor,apoi o torn pe mijlocul tortului si o intind usor(daca e prea groasa,vor ramane urma).
Pe marginea tortului pun cate putin cu lingura si o "ajut" sa curga usor pe margine.
Pentru ca au fost doua blaturi cu marimi diferite,la partea de jos am pus glazura pe "marginea" formata.
Aici nu mi-a iesit asa frumos,dar nu am mai avut crema sa pun ca si jos.
PeSeu: Nu i l-am dat omului taiat,dar m-au invitat la o felie de tort )))))) si mi-a placut ce-am facut.

diaconta 1

22.02.2015, 19:15

Deja am mai scris o reteta la comentarii ))

diaconta 1

22.02.2015, 19:18

Simona,pentru glazura oglinda tortul trebuie finisat foarte bine,sa fie o suprafata perfect dreapta.
Tortul se imbraca in crema,se lasa la frigider sa se intareasca si raceasca bine,apoi se pune glazura.
De regula se pune pe un gratar ca sa se poata scurge.
Mie mi se pare ca as risipi prea multa ciocolata,desi imi plac foarte mult.
La Simona Callas am vazut glazura din asta,una era chiar verde.Superb!

Merisor 1

22.02.2015, 19:23

Tare frumos este! Si imi place cum se vede ornamentul de jos ca o dantela!
Ce-i al tau e pus deoparte, faci niste torturi tare frumoase si tare bune!

diaconta 1

22.02.2015, 19:24

Uite Simona,ai si poze si explicatii daca te incumeti sa faci.
http://cofetardeocazie.blogspot.ro/2014/08/tort-exotic-green-exotic-green-cake.html

diaconta 1

22.02.2015, 19:25

Multumesc Meri.
Tare as vrea sa am timp pe cata inspiratie am uneori

mihaelar63 1

22.02.2015, 19:28

Of , din nou ai comis-o @}As fi gustat macar din crema cu sampanie

simona72 1

22.02.2015, 19:32

Multumesc Dia pt informatii

diaconta 1

22.02.2015, 19:34

Simona,cu mare drag

diaconta 1

22.02.2015, 19:34

Mihaela,mereu ajung sa fac fapte de-astea reprobabile )))

diaconta 1

22.02.2015, 19:36

Cristinutanicolita,multumesc frumos

diaconta 1

22.02.2015, 19:36

Bya multumesc

diaconta 1

22.02.2015, 19:37

Ctlina,multumesc frumos

mirela0911 1

22.02.2015, 19:43

Ce frumusete de tort!

Teo 1

22.02.2015, 19:46

Minunat! pentru un prieten adevarat merita stradania!

Bunica 1

22.02.2015, 19:49

N-ai milă!Păi așa bunătate o aduci cand se pregătește omul de culcare?Mai e și cu zmeură și ciocolată! Delicioooos,delicioooos!

diaconta 1

22.02.2015, 19:52

Buni zau daca am vrut sa creez neplaceri ))) Bine ca nu-i scumpicioasa pe aici ca luam bataie ))) Saru'mana chiar delicios a fost.Toate aromele care-mi plac si mie.Si nu mi-a fost usor pentru ca sarbatoritul este cam mofturos

diaconta 1

22.02.2015, 19:52

Teo,multumesc cred ca de aceea imi ies frumoase ca le fac cu drag.

diaconta 1

22.02.2015, 19:52

Mirela multumesc

Ela68 1

22.02.2015, 19:54

mama mia, ce-mi place cum iti ies supratetajatele si ce arome , o nebunie !

diaconta 1

22.02.2015, 19:55

Multumesc Ela
Chiar nu sunt greu de facut si par mult mai festive

tarasmariana 1

22.02.2015, 19:55

MOKUSKA 1

22.02.2015, 20:10

arata minunat si ce de arome

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort ''Mada''