Tort diplomat

de madalina27 in Torturi, 1 Ian 2011 | 8230 vizualizari

 

SUPER BUN!

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri,
  • 1 cana- 250 gr. zahar,
  • 1l. lapte,
  • 4 pliculete de gelatina(a 10 gr.),
  • 1kg smantana sau 1l. frisca lichida,
  • 3 banane,
  • 2 portocale,
  • 1 compot de ananas.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort diplomat:

Se pun la foc mic galbenusurile,zaharul si laptele pana da intr-un clocot.Intre timp se pune la inmuiat intr-un castron,gelatina cu lapte caldut si se amesteca sa nu se faca cocoloase.Cand compozitia a dat intr-un clocot se pune gelatina inmuiata si se da de pe foc si se amesteca un pic.Se da la rece compozitia si cand e rece un pic se pune frisca preparata in prealabil.Se pregateste cratita se tapeteaza cu o folie se pune un rand din fructele taiate si din fructul de ananas apoi compozitia si iarasi fructe si se da la rece pentru vreo 2 ore.Dupa ce s-a inchegat se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca si fructe dupa placul fiecarei persoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

LUK 1

02.01.2011, 14:49

bine ai venit.LA multi ani..bun tortul!

Laly 1

02.01.2011, 18:03

Bun venit,tare bun tortul

madalina27 1

18.01.2011, 20:16

la multi ani la toti si la toate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]