decorul este o pasta facuta astfel :
1 plic (10 gr) gelatina,6 linguri apa rece ,1 lingura unt ,2 linguri miere si 300-500 gr zahar pudra + esente (optional) si coloranti alimentari
Gelatina si apa se amesteca putin ,se pun pe baie de abur si cand e calda se adauga margarina si mierea,se amesteca usor pana se dizolva.
Se pune zahar pudra intr-un castron , pentru inceput 300-400g,se adauga lichidul se amesteca cu o lingura usor incepand din mijloc si se mai adauga zahar pana se face ca o pasta groasa.
Se rastoarna pe masa de lucru pe care punem zahar pudra si framantam bine pana nu se mai lipeste de masa si devine ca un aluat.
Se pastreaza in folie, lasata la rece .Se intareste cu timpul ,dar se pune la temperatura camerei cu 1-2 ore inainte de a o folosi si se framanta bine cu mainile umezite putin sau se poate chiar incalzi putin la cuptorul cu microunde inainte de framantare si isi revine.