Tort "Opera"

de Bucataria Stefaniei in Torturi, 5 Mar 2015 | 50601 vizualizari

COMENTARII (34)

Bucataria Stefaniei 1

08.04.2015, 19:20

Cele 2 linguri cu sirop de cafea se adauga pe rand dupa cele 5 minute de mixat untul. Siropul trebuie sa fie rece pentru a nu se branzii crema.

suciuandreia 1

09.04.2015, 10:36

Multumesc mult!

Bucataria Stefaniei 1

09.04.2015, 11:06

Cu placere!

susu 1

25.04.2015, 08:47

As da multi bani pe o felie sa mananc si eu acum la cafeluta, iubesc conbinatia de cafea si cioco

-Licurici- 1

24.06.2015, 08:08

superb

Lina24 1

30.12.2015, 06:50

ce bine arata

Rahela Velicu 1

02.11.2016, 19:25

elucubratiiculinare 1

11.12.2016, 08:59

Ancutsa 1

04.05.2017, 14:42

Arata minunat!
La multi ani frumosi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort aniversar