Tort Savoare cu Piersici

de adnas54 in Torturi, 22 Feb 2010 | 9205 vizualizari

COMENTARII (15)

Teo 1

22.02.2010, 21:45

Frisca , se bate inainte de a fi pusa pe baie de aburi?arata f. bine!

silvi0ara 1

22.02.2010, 21:58

Delicios.

Pasiune pentru bucatarie 1

22.02.2010, 22:37

nu teo,frisca se pune asa lichida fara sa fie batuta!arata foarte bine adina

Rocsi 1

22.02.2010, 22:38

super bun

dicarmencitta1957 1

22.02.2010, 22:41

Cred ca este un deliciu.Felicitari.

rivka 1

22.02.2010, 22:51

vai dar ce frumos arata, felicitari...

adnas54 1

23.02.2010, 08:52

Dragele mele @teo, @silvioara, @bitza, @rocsi, @dicarmencita, @rivka, va multumesc de aprecieri.
Pupicuri la toate..

Dnelutza 1

23.02.2010, 09:59

Mai ai, sau pot lua farfuriuta din imagine, ca sa-mi astimpar poftele ?!

violette 1

23.02.2010, 10:30

Super! Arata demential tortul tau

adnas54 1

23.02.2010, 11:41

@Dnelutza si @violette, s-a terminat asa de repede... dar mai facem...

cory 1

23.02.2010, 15:03

dc nam gelfix......ce merge... eu is in italia

cory 1

23.02.2010, 15:04

arata o nebunie...

adnas54 1

23.02.2010, 22:12

Cory, gelfixul trebuie sa fie si in Italia numai ca probabil se numeste altfel. Este un praf care se foloseste la legarea dulceturilor, foarte repede, fara sa se mai fiarba mult pana se leaga, ca pe vremea bunici. Daca nu gasesti sila voi, atunci pui clasica gelatina. cca 5 gr. Pupici

mamidesara 1

06.03.2010, 19:30

elena1988 1

10.03.2011, 17:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat cu capsuni "64 "