Tort Spirala cu Ananas, Cocos si Mascarpone

de MyCookingLife in Torturi, 6 Aug 2011 | 18223 vizualizari

COMENTARII (32)

MyCookingLife 1

06.10.2011, 18:49

Multumesc tuturor (Chiar daca multumirile vin cu intarziere)!

andrei_dusy 1

22.10.2011, 18:24

vreau sa stiu si eu la ce ajuta amidonul la blatul de tort ca sincer nu am folosit niciodata.....astept un raspuns urgent va rog frumos

lili 1

22.10.2011, 18:36

frumos si bun...La multi ani leului!!!

Miha 1

22.10.2011, 23:30

Andrei, amidonul ajuta blatul sa devina mai pufos si mai maleabil, ca sa zic asa, putand fi apoi rulat cu usurinta, fara sa se rupa.

s_amaria 1

23.04.2013, 14:03

Super. si eu fac de cativa ani torturile sub forma asta, doar ca fasiile de la spirala nu le fac asa late, sa nu fie f inalt tortul, pentru ca jos la baza pun un blat normal, la fel si sus, pentru a fi mai ''solid'' si pentru a-l orna mai simplu (mai ales cand folosesc fondant)

ralu_ca 1

01.06.2013, 16:47

babi5 1

18.11.2013, 17:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata si bezea