Tort spirala cu caramel si crema de vanilie

de Sidy in Torturi, 24 Ian 2013 | 9331 vizualizari

COMENTARII (27)

andrada23 1

27.01.2013, 18:35

La multi ani nepotelului, sa va traiasca, sa va bucurati de el!
Pare un tort minunat, si am sa-l incerc sigur intr-o zi. Am totusi o nelamurire, intrucat nu sunt chiar o experta in domeniu. Nu inteleg totusi cum se taie si asambleaza blatul spirala, va rog din suflet sa explicati pas cu pas cum ajungeti la fasiile cu care faceti spirala. Va multumesc.

Sidy 1

28.01.2013, 08:36

Draga mea am facut blatul pentru spirala in tava mare de la aragaz, apoi l-am taiat in 4 fasii pe orizontala,
Asa am reusit sa fac acea spirala....prima data cum se vede in poza a 6-a de jos , apoi in continuare am pus celelalte fasii si s-a format spirala....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]