Turtă dulce - rețeta clasică

de Rita Ilies in Prajituri, 3 Noi 2015 | 17986 vizualizari

COMENTARII (41)

simona72 1

03.11.2015, 17:35

Sper sa am chef anul asta sa fac turta dulce

Dya Daniela Andrei 1

03.11.2015, 17:35

Minunata!

Rita Ilies 1

03.11.2015, 17:36

Simona, e super simplă și faină rețeta asta!

Rita Ilies 1

03.11.2015, 17:36

Merci, DYA!

mihaelar63 1

03.11.2015, 17:36

Ce curioasa sunt ce gust are . Cred ca este delicioasa

Lau 1

03.11.2015, 17:44

miki_a 1

03.11.2015, 17:46

Delicioasa si parfumata, iar gustul este minunat!

Rita Ilies 1

03.11.2015, 18:05

Mihaela, sunt aromate și ușor sfărmicioase. Tare bune, tare ne plac.

Constelatialeu 1

03.11.2015, 18:44

Cam buna, cata dai?

CameliaR 1

03.11.2015, 18:46

Ce imi place Arata delicios

Bunica 1

03.11.2015, 18:48

Le ador! La favorite cu ea

laura_n 1

03.11.2015, 18:55

ce ma enervezi ca tu ai si eu nu )))

Rita Ilies 1

03.11.2015, 19:02

Cleme, câtă vrei?

Rita Ilies 1

03.11.2015, 19:02

Mulțumesc, buni!

Rita Ilies 1

03.11.2015, 19:03

Lăurico, deschide fereastra că iau praștia. )

Rocsi 1

03.11.2015, 19:04

Mie mi-a fost parca frica sa le fac. Mi se parea cam greu pentru mine, dar reteta ta pare mai simpla.
Dupa ce ai luat vasul de pe foc si ai pus restul de zahar, mirodeniile, l-ai mai pus iar pe foc? Multumesc si poate imi iau inima in dinti intr-o zi sa le fac si eu

Andra_Constantinescu 1

03.11.2015, 19:08

Sunt minunate! Sper sa le incerc si eu!

Rita Ilies 1

03.11.2015, 19:23

Rocsi, nu, nu-l mai pui pe foc. Practic e nevoie de un ușor gust de sirop, și de culoarea aceea specifică, arămie, de aia se face siropul de zahăr ars. Apoi doar adaugi ingredientele uscate, fără să mai folosești focul.

Rocsi 1

03.11.2015, 19:32

Am inteles. Ingredientele uscate le pui in siropul cald, nu, asa parca am inteles. Oricum, imi place mult cum ti-au iesit

MotanLaOale 1

03.11.2015, 19:58

buna buna

Rita Ilies 1

03.11.2015, 20:07

Deci, în sirop pui restul de zahăr și mirodeniile + 150 g găină. Și le omogenizezi. Restul de făină (330g ) o pui într-un castron și peste făina aia pui maglavaisul din cratiță. Mai pui unt, ou, sare și bicarbonat apoi frămânți. Vezi pozele. că e mai simplu. Sau uită-te la mine pe blog pentru că după fiecare explicație am pus poze.

Rita Ilies 1

03.11.2015, 20:07

Țițu

Rocsi 1

03.11.2015, 20:17

Eu am inteles, dar am intrebat sa fiu mai sigura. Daca ma apuca damblaua intr-o zi, sa stiu deja, sa nu te caut prin Maramures ))

diaconta 1

03.11.2015, 20:28

Ai pus si gaina acolo??? )))) )))))))))

mirela0911 1

03.11.2015, 20:34

Ar trebui sa fac si eu, ca tare buna-i!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi pentru micul dejun