Vinete la borcan, cu usturoi si ierburi aromatice in ulei

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2020 | 14294 vizualizari

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

30.10.2020, 21:18

mihaelar63 1

30.10.2020, 22:10

Buna reteta !!!
Pe la noi, avem salata ce o preparam la greu . Cred ca sunt si alte moduri de a prepara vinetele ce trebuie experimentate !!!

abstract01 1

30.10.2020, 23:30

Delicoioase 🤗

simona72 1

31.10.2020, 08:20

Îmi place. Le consideri o muratură? Mi-ar plăcea dacă ar fi ușor tari/crocante... 😁 În rest, numai de bine. ❤️❤️

vasimur 1

31.10.2020, 10:21

dantes 1

31.10.2020, 10:29

Interesant!

Panacris 1

31.10.2020, 14:19

oanapl 1

31.10.2020, 20:56

Interesantă rețetă!

madi_marin 1

31.10.2020, 20:57

Gherca Daniela 1

01.11.2020, 13:52

Rocsi 1

01.11.2020, 20:16

Interesanta reteta!

Bucataras 1

06.11.2020, 14:23

Simona, nu sunt crocante ca muraturile. Fiind oparite si conservate apoi in ulei sunt usor mai moi, dar foarte gustoase, altfel.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]