Cum se prepara visinata

de Panacris in Bauturi, 4 Iun 2012 | 15670 vizualizari

 

Si acum va dezvalui reteta de visinata a la Panacris!

 

INGREDIENTE

  • Vişine 5000 gr.
  • Zahăr 2500 gr.
  • Alcool rafinat 1000 ml.
  • Vodkă 1000 ml.
  • Baton de vanilie 1 bucată
  • Sirop de cireşe 1000 ml
  • Rom 500 ml.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se prepara visinata:

Cum se prepara visinata. Vişinele se aleg, se spală şi se pun în damigeană.  Peste ele se toarnă zahărul, alcoolul, vodca, romul, siropul de cireşe şi batonul de vanilie. Timp de 10 zile, se scutura damigeana, ptr a se dizolva zaharul. Se lasă la macerat 2-3 luni. Se trage vişinata în sticle, vişinele rămase se pot folosi la torturi şi prăjituri.

TIPS-URI

1

Niciodata nu lasati visinile cu zaharul la macerat, vor putrezi sau imbatrani.

2

visinele vor ramane frumoase daca puneti imediat si alcoolul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se prepara visinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]