Zahar candel brun in rom

de dentistutza in Bauturi, 30 Noi 2011 | 8911 vizualizari

COMENTARII (15)

aziz 1

30.11.2011, 09:17

auleu ce frigulet ...parc as bea un romulet!!! ca bine cred ca da in cafea!!!

MotanLaOale 1

30.11.2011, 09:35

interesanta idee

danakarin 1

30.11.2011, 09:54

Sa stii ca am sa si incerc !! La favorite !! frumos servici de cafea! Rosenthal ??

Lau 1

30.11.2011, 10:05

interesant

Rocsi 1

30.11.2011, 11:12

adasev12 1

30.11.2011, 11:49

eu obisnuiesc sa pun o pic-doua de esenta de rom i ceai si uneori in cafea, daca nu e aromata prea dens...deci imi place ideea

dentistutza 1

30.11.2011, 11:49

multumesc! da, este rosenthal, mi-e foarte drag, il am de la bunica si este (culmea) complet!

danakarin 1

30.11.2011, 12:51

tine bine de el

mena29 1

30.11.2011, 14:38

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 15:13

dentistutza 1

30.11.2011, 15:59

mirela0911 1

30.11.2011, 20:07

interesant

RuxyRux 1

30.11.2011, 20:12

Trebuie sa fie grozav!!! Imi aduc aminte cu placere de ceaiul cu rom din copilarie

dentistutza 1

30.11.2011, 20:41

Cris2711 1

30.11.2011, 23:16

chiar asa,o bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]