publicat la 17.03.2012
publicat la 17.03.2012
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Peste prajit
* punem cartofii in apa la fiert cu foile de dafin, boabele de piper si o lingurita de sare pt. 20 minute, * intre timp prajim pestele; pune ulei in tigaie; punem sare pe peste; batem ouale cu o jumatate de lingurita de piper; dam pestele prin oua...
Saramura de peste
se curata pestele, se fac filete, si filetele se taie in doua. se condimenteaza pestele( la preferinta fiecaruia) si se da la rece, intr o oala se pune putin ulei,se taie ceapa marisoara si se pune la calit.adaugam pe rand prazul taiat in patru pe lung,morcovul taiat rondele, rosiile in...