Bors de sfecla rosie

de roxanamiti in Mancaruri de post, 17 Mar 2012 | 6355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 sfecle rosii, ( ale mele erau mici)
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi,
  • jumate de ardel rosu,
  • 500 g. cartofi,
  • 3 linguri bulion,
  • 4 linguri ulei,
  • 1 lingurita piper,
  • 1 lingurita baia iute, ( sau dulce cum dorit)
  • 1 lingura delikat de legume,
  • bors magic, (eu am pus suc de lamaie pt ca nu am avut, dar asta ramane la gustul fiecaruia,  acru sau dulce)
  • leustean si pantrunjel uscat,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de sfecla rosie:

- punem uleiul la incalzit intr o oala,
-tocam ceapa si o punem la calit in ulei, morcovii da ti pe razatoare, ardelul tocat cubulete, cartofii taiati cubulete mai mari si lasam la foc potrivit 5 minute apoi adaugam apa( cum doriti mai multa sau mai putina, mie nu mi place cu multa apa) si lasam sa fiarba 15 minute( decand incepe sa clocoteasca),
-adaugam bulionul, piperul, baiaua,delikatul,borsul magic( in casul meu sucul de lamaie) si lasam sa dea un clocot, apoi dam oala deoparte,
-lasam 5 minute si adaugam leusteanul si pantrujelul,
-se poate servi cu paine prajita!!!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Sim0na 1

19.03.2012, 13:39

N-am mancat pana acum.. Dar arata foarte bine!

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:24

trebuie sa fie super bun

Teo 1

21.02.2015, 20:41

La multi ani,fata harnica si buna!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de sfecla rosie