
publicat la 26.10.2020
publicat la 26.10.2020
publicat la 22.10.2020
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Paella cu fructe de mare si peste
Am folosit o tigaie wok in care am pus 2-3 linguri ulei de masline la incins. Am adaugat calamarul si l-am prajit la foc iute pentru 2 minute. Am presarat un praf de sare peste calamari, in timpul prajirii si am continuat prajirea cu scoicile si apoi cu pestele taiat in fasii groase un...
Calamar umplut
Calamarul a fost intreg cu tot cu tentacule. Deci, indepartam tentaculele de la calamar, intestinele si osul care-l are in dotare. Il spalam bine pe interior. Pt umplutura : taiem ceapa rosie marunt, o punem intr-un castronel, iar peste adaugam celelate ingrediente. Amestecam bine, iar cu...