Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Sebeş
Bucataras din 26.01.2011
L aptele se fierbe şi se lasă să se răcească, cât să ţii degetul în el să-l simţi călduţ. Dacă e prea cald, se acreşte şi lasă mult zer. Laptele fierbinte se poate pune direct în oală de pământ. Când e suficient de rece, se pune linguriţa din...
publicat la 24.07.2014
publicat la 13.07.2014
Voturi:21
Voturi:31
In cont 14
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 19.09 la 15:51
pe 19.09 la 15:30
pe 19.09 la 11:01
de RODIMUR 8
pe 18.09 la 15:13
pe 18.09 la 11:14
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Caty 3
Ureaza-i "La Multi Ani!"
SimonaP 1
Rocsi 9
1210 puncte
oanapl 8
1067 puncte
vasimur 4
213 puncte
RODIMUR 8
154 puncte
mihaelar63 9
117 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lapte covăsât(iaurt de casă)
L aptele se fierbe şi se lasă să se răcească, cât să ţii degetul în el să-l simţi călduţ. Dacă e prea cald, se acreşte şi lasă mult zer. Laptele fierbinte se poate pune direct în oală de pământ. Când e suficient de rece, se pune linguriţa din...